INCOMPANY BLENDED CLASSES

Met de Incompany Blended Class haalt u onze top experts in huis. Een uitgekiende mix van online leren én livesessies met een topexpert.

  • Een grondige intake met de expert zorgt ervoor dat de inhoud van de livesessies afgestemd wordt op uw bedrijf.
  • Na het openingscollege gaat 95% van de mensen ook écht aan de slag met het online programma. Ze zijn intrinsiek gemotiveerd om echt aan de slag te gaan.
  • Met de meetup in het vooruitzicht maakt 80% van de deelnemers het programma ook af. De meetup is een subtiele deadline die ervoor zorgt dat mensen het programma ook echt af willen.

Kortom, je komt in zo weinig mogelijk tijd, zo snel mogelijk tot resultaat!

Waaruit bestaat een blended class?

Het format van de blended class is ontwikkeld om maximale impact te maken in minimale tijd. Met drie componenten die elkaars kracht versterken:

1. Openingscollege

Het openingscollege is niet alleen de ‘kickoff’ maar ook een inspiratieshot. Je raakt gemotiveerd door de materie en ziet wat de expert in huis heeft. Hierdoor heb je écht zin om met het online programma te beginnen en dat weet je.

2. Online programma

In het online programma ga je de diepte in. Op je smartphone of tablet en waar/wanneer het je zelf uitkomt. In 7 modules van 30-60 minuten ontdek je alle facetten van het onderwerp. En je gaat met checklists, zelftests en opdrachten ook flink aan de slag.

3. Afsluitende meetup

De afsluitende meetup is dé plek voor alle vragen die je bent tegengekomen bij het doen van het online programma. En biedt ruimte voor de expert om nog wat extra materiaal te delen. Een mix van College Tour en een bonuscollege.

Deze bedrijven gingen je voor


 

"Onze mensen zeggen dat het heel helder en fijn opgebouwd is. Te gebruiken wanneer ik er tijd voor heb, heel toegankelijk."
Josephine van Rie
Randstad Groep Nederland

Stuur mij informatie over de in-company programma's

Wil je Elephant Road Incompany voor jouw organisatie of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op!

Persoonsgegevens

Vragen en/of opmerkingen

Heb je vragen voor Elephant Road, over onze leerprogramma's In company? aarzel dan niet om die hieronder te stellen.

Blended Class FAQ

Ja dat kan. Voorafgaand aan de blended class inventariseren wij de gewenste leerdoelen en nemen we u door alle inhoud. De diverse doe-opdrachten die onderdeel uitmaken van het programma worden doorgesproken en waar nodig aangepast voor de leerdoelen die u voor ogen heeft.

Daarna zal de expert die in huis gehaald wordt een intake verzorgen waarmee informatie opgehaald wordt om zijn of haar verhaal af te stemmen op uw bedrijf.

Ja! Er is veel interactie tussen de deelnemers. Onze topexperts gaan aan de slag met verschillende verhalen die voorbij komen in de blended class. We zien dat na de kick-off er veel kennisontwikkeling plaats vindt tussen de deelnemers.

Wij hebben een uitgebreide marketing en communicatie toolkit waarmee u ervoor zorgt dat alle deelnemende medewerkers goed geïnformeerd kunnen worden en voorbereid te werk gaan. 

In de toolkit zitten onder andere mailtemplates, banners, brochures. Daarnaast ondersteunen wij met het verzenden van uitnodigingen aan alle deelnemers. 

We verzorgen momenteel incompany programma’s van 10 tot enkele 100den medewerkers. 

De blended classes worden als losstaand programma en als onderdeel van bredere programma’s ingezet. 

Zo verzorgen we vaak blended programma als onderdeel van een breder leiderschaps- of cultuur programma. 

Onze opleidingsadviseurs kunnen u verder adviseren hoe we van meerdere Elephant Road programma’s een leerlijn maken. 

Dat kan. Samen met onze partner Denkproducties verzorgen wij alle zaken rondom het opzetten van seminars en events.