Leren van

ONZE EXPERTS

Je wilt beter worden in je werk. Hoe gaat dat het snelst? Juist: door kennis op te doen bij de allerbeste experts. Gepokte en gemazelde specialisten. Bestseller auteurs. Toonaangevende denkers.

Die experts vind je bij Elephant Road. Wij maken een (zeer) strenge selectie in ons docententeam. Alleen de nationale top komt in aanmerking. De rest helaas niet. Want jij wil kennis van het hoogst denkbare niveau. Dus dan krijg je die.

Waar moet een Elephant Road Expert aan voldoen?

  • Bestseller

    Als je een bestseller hebt geschreven. Een boek dat als warme broodjes over de toonbank ging en lovende recensies kreeg.

  • Wetenschap

    Als je een wetenschapper bent die met beide benen in de praktijk staat. Die kennis vergaart waar je meteen iets mee kunt.

  • Topniveau

    Als je door mensen die er verstand van hebben gezien als dé autoriteit in je vak. Het resultaat: Kennis van topniveau, op een presenteer-blaadje. Voor jou.

Jitske Kramer

TRIBES VAN DE TOEKOMST: Jitske Kramer heeft Human Dimensions opgericht en reist de hele wereld over om veel te leren over de culturele antropologie. Als spreker en auteur deelt ze haar opgedane kennis.

Lees meer over Jitske.

Jim Stolze

DIGITALE TRANSFORMATIE: Jim is een ondernemer in hart en nieren. Hij staat vooraan bij technologische ontwikkelingen. Jim heeft meerdere boeken geschreven over technologieën zoals kunstmatige intelligentie, maar ook over hoe je het kunt inpassen in je leven.

Lees meer over Jim.

Arend Ardon

BEWEGING CREËREN IN ORGANISATIES: gepassioneerd veranderkundige Arend Ardon begeleidt vernieuwingsprocessen in organisaties. Hij schreef de boeken Doorbreek de cirkel! en Ontketen vernieuwing.

Lees meer over Arend.

George van Houtem

MESSCHERP ONDERHANDELEN: George van Houtem is de onderhandelexpert van Nederland. George schreef meerdere bestsellers en is een gevraagd spreker op congressen en seminars.

Lees meer over George.

Jan van Setten

GLASHELDER LEIDERSCHAP: Jan van Setten is de meest energieke en gedreven docent die we ooit tegenkwamen. Hij is een veelgevraagd expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en persoonlijk leiderschap.

Lees meer over Jan.

Remco Claassen

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP: Remco Claassen laat zien hoe je het beste uit jezelf én je omgeving haalt. Meer voorrang voor jouw prioriteiten. Hogere effectiviteit. En nog meer plezier ook.

Lees meer over Remco.

Theo Compernolle

SLIMMER DAN STRESS: Prof. Dr. Theo Compernolle is een internationaal gerespecteerde consultant, o.a. op het vlak van stress in de werkcontext. Hij is adjunct-professor aan het CEDEP European Centre for Executive Development en was voorheen professor aan verschillende universiteiten en businessscholen in binnen- en buitenland.

Lees meer over Theo.

Jos Burgers

KLANTGERICHTHEID: Jos Burgers is dé expert op het gebied van klantgerichtheid en marketing. Jos schreef hier diverse boeken over – allemaal bestsellers, en houdt ongeveer 150 presentaties per jaar over dit onderwerp.

Lees meer over Jos.

Mike Hoogveld

AGILE MANAGEN: Mike Hoogveld is partner bij Holland Consulting Group waar hij opdrachtgevers ondersteunt in het transformeren van hun organisaties. Als veel gevraagd spreker, dagvoorzitter of workshopleider leidt hij managers en werknemers op zowel bij congressen als in-company, zowel in Nederland als daar buiten. In andere woorden: Mike is dé expert op het gebied van agile.

Lees meer over Mike.

Margriet Sitskoorn

SUCCESONTWIKKELING: Margriet Sitskoorn is neuropsycholoog én hoogleraar Klinische Neuropsychologie aan Tilburg University. Als auteur deelt ze haar kennis in bekende boeken zoals ‘Het maakbare brein’ en ‘IK2’. Samengevat: Margriet Sitskoorn hoort thuis in het rijtje van meest gewaardeerde breinspecialisten van Nederlandse bodem.

Lees meer over Margriet.