Ga naar de inhoud

Algemene voorwaarden

Welkom bij Elephant Road. Deze pagina bevat de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van onze website (https://www.elephantroad.nl) en alle gerelateerde inhoud, diensten en tools die via de website beschikbaar worden gesteld. Door gebruik te maken van onze website stem je in met deze algemene voorwaarden. Lees ze zorgvuldig door voordat je de website gebruikt.

1. Intellectueel eigendom

Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, grafische elementen, audio- en videomateriaal, zijn eigendom van Elephant Road of worden gebruikt met toestemming van de eigenaar. Het is niet toegestaan om deze inhoud te kopiëren, reproduceren, verspreiden of gebruiken voor commerciële doeleinden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

2. Gebruik van inhoud

De inhoud op Elephant Road is bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden. We streven naar nauwkeurigheid, maar we bieden geen garanties met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid of actualiteit van de verstrekte informatie. Het gebruik van de informatie op eigen risico.

3. Externe links

Onze website kan links bevatten naar externe websites of bronnen. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, nauwkeurigheid, beschikbaarheid of enige andere aspecten van deze externe links. Het volgen van deze links is op eigen risico.

4. Gebruikersbijdragen

Wanneer je bijdraagt aan discussies, reacties of andere interactieve functies op onze website, ga je ermee akkoord dat je geen inhoud zult plaatsen die lasterlijk, beledigend, onwettig, inbreukmakend op intellectuele eigendomsrechten of anderszins schadelijk is voor anderen.

5. Wijzigingen en onderbrekingen

We behouden ons het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud, diensten of functies van de website te wijzigen, bij te werken of te beëindigen. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele onderbrekingen, fouten of vertragingen in de toegang tot de website.

6. Privacy

Onze privacyverklaring beschrijft hoe we persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en beschermen. Door gebruik te maken van de website stem je in met ons privacybeleid.

7. Toepasselijk Recht

Deze algemene voorwaarden zijn onderworpen aan de wetten van Nederland. Eventuele geschillen die voortvloeien uit het gebruik van onze website worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechtbanken.

Heb je vragen over onze voorwaarden neem dan contact op via ons contactformulier of stuur ons een e-mail naar info@elephantroad.nl.

Laatst bijgewerkt: 30-08-2023